Szabadulj meg a korlátozó hitrendszereidtől a párkapcsolatban is,most és mindörökre!

Amíg nem látsz rá hitrendszereidre, addig nem érted meg, hogy miért ismétlődnek meg veled újra és újra bizonyos események. Gondolj vissza milyen emlékek merülnek fel a múltadból és nézd meg, hogy milyen érzések töltenek el ezzel kapcsolatban?

Ha megváltoztatod a hiedelmeidet, megváltozik az egész életed. A generációk egymásnak adják át a korlátozó hiedelmeiket. Az információt örökítik át egymásnak, mentális szokások formájában.

„Ha egy férfit megfertőzött a szégyen hiedelme, akkor nyilvánvalóan egy olyan nőt fog választani aki hasonló hiedelmekkel rendelkezik. A hiedelmek ugyanis vonzzák egymást. Férfi és nő összebútorozik, a háttérben ott van a szégyenhez köthető hiedelemcsomag (ez általában nem is tudatosul az emberekben), a párnak lesznek gyerekei, akiket a szégyen rezgésfelhőjében nevelnek, így az utódok is magukba szívják a szégyent. Mondhattam volna egyéb romboló hiedelmeket is. A szülők hiába jó szándékúak, mit sem számít. Csak azt adhatják ami bennük van. Ezért rendkívül fontos, hogy a szülők magukat térképezzék fel és tisztítsák, ne pedig a gyereket neveljék, rosszabb esetben 'idomítsák'. A gyerek a legtisztább tükör egy szülő számára.

Egy párkapcsolatba nem azért fogunk belekezdeni, hogy szeressenek bennünket, hogy végre valahára valaki teljes egész emberré tegyen bennünket, hanem azért mert a másik embernek adni szeretnénk a túláradó lényünkből. Meg akarjuk osztani vele a bennünk lévő örömet.

 

Nehéz, majdhogynem lehetetlen elengedni egy régi, gátló hiedelmet úgy, hogy nem tudod milyen új, produktív hiedelmet akarsz magadba ültetni helyette. Tisztában kell lenned az új létállapottal, tudnod kell hova akarsz eljutni, miközben elhagyod a régit." Bentinho Massaro

 

Kép: onlinetanacsadas.com

www.ezocolour.hu